Germania / Liderul pierde acasa

0
94

Deşi la un moment dat părea distanţată în clasamentul din Bundesliga, Schalke 04 a fost oprită brusc de Bayer Leverkusen care s-a impus cu 1-0 chiar la Gelsenkirchen.

Schalke a dominat copios partida cu Bayer Leverkusen dar Kuranyi, Lincoln şi Halil Altintop s-au întrecut în ratări, 7-2 pentru gazde raportul marilor ocazii, şi, pe final, când nimeni nu mai credea, Kiessling a marcat în minutul 85 golul victoriei lui Bayer la doar al doilea şut pe poarta lui Neuer, cu o mare vină la golul primit.

De eşecul surprinzător al lui Schalke de pe teren propriu nu a reuşit să profite Werder Bremen, locul trei, care deşi a condus cu 1-0 şi 2-1 la Borussia Monchengladbach a obţinut un singur punct, Rafael Nando marcând golul de 2-2 în ultimul minut de joc.

în campionatul de fotbal al Germaniei, după 23 de etape, lideră continuă să fie Schalke 04 cu 49 de puncte, formaţie urmată în clasament de VFB Stuttgart, 45 de puncte, Werder Bremen, 43 de puncte, şi Bayern Munchen, campioana en-titre, 40 de puncte.

FSV Mainz şi Marius Niculae au ajuns pe locul 10 cu 27 de puncte, Energie Cottbus, Vlad Munteanu şi Sergiu Radu sunt pe locul 12 cu 25 de puncte, Alemmania Aachen şi Laurenţiu Reghecampf sunt pe locul 14 cu 24 de puncte iar Eintracht Frankfurt şi Albert Streit sunt pe locul 17 cu 23 de puncte, toate cele patru formaţii cu jucători români din Bundesliga fiind implicate în lupta pentru evitarea retrogradării.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here