George Copos neagă că s-ar sprijini pe ajutorul lui Gigi Becali în lupta cu CFR Cluj

Patronul Rapidului, George Copos, a ţinut să precizeze astăzi într-un comunicat că nu se aşteaptă ca Gigi Becali să-l ajute în lupta Rapidului cu CFR Cluj pe considerente de etnicitate.

Copos a confirmat că a avut o întâlnire cu patronul Stelei la Palatul acestuia din Aleea Alexandru însă a infirmat faptul că i-ar fi cerut ajutorul lui Gigi Becali în lupta pentru locul doi pentru ca acesta să nu fie ocupat de o echipă maghiară.

Mai mult, conducătorul Rapidului a precizat că a crescut într-o comunitate în care erau foarte mulţi maghiari iar Arpad Pazkany, patronul clubului CFR Cluj, este un prieten apropiat de-al său.

Dezamăgit de reacţia lui Gigi Becali, care a anunţat că George Copos i-ar fi cerut ajutorul pentru ca locul doi să nu fie ocupat de unguri, patronul din Giuleşti a pus toată această poveste pe seama dorinţei conducătorului stelist de a mai obţine un plus în lupta electorală.

George Copos se declară dezamăgit şi de lumea politică din România, considerând că a făcut un pas greşit când s-a înscris în politică, şi a afirmat că la următoarele întâlniri cu Gigi Becali va vorbi doar despre vreme pentru a nu-i mai fi interpretate vorbele.

Copos a mai ţinut să precizeze că după disputa cu Steaua pierdută pe teren propriu, 2-3, patronul Rapidului şi-a dat seama că trebuie să se apropie mai mult de lumea religioasă şi spirituală pentru a avea norocul Stelei de a câştiga un meci în care înscrie trei goluri dintr-o singură ocazie avută.

Altfel, George Copos consideră că şansele Stelei de a mai prinde locul doi sunt minime, poate chiar mai mici decât cele avute de Gloria Bistriţa, ocupanta locului cinci şi formaţia care a învins în ultima etapă de campionat pe Steaua cu 2-0.