George Copos: “Am decis sa raman la Rapid”

0
116

Principalul actionar al Rapidului, George Copos (foto), a anuntat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu se va retrage de la clubul giulestean, pentru ca nu a gasit un investitor potrivit pentru echipa din Grant.

“Am vrut sa ma retrag de la Rapid, dar nu am vrut sa vind echipa oricui si cu orice pret. Am dorit sa gasesc un investitor mai puternic decit mine, dar si atasat de Rapid. Nu am vrut sa iau un pret mare, am vrut sa gasesc o persoana care sa aduca un plus Rapidului. Echipa este pe locul doi, cu sanse la titlu si la participarea pentru prima data in istorie in Liga Campionilor si nu am vrut sa ii las intr-o situatie incerta. Pentru ca nu am gasit investitorul potrivit am decis sa nu ma retrag de la Rapid”, a declarat George Copos.

Principalul actionar al Rapidului, George Copos, anuntase, in luna ianuarie a acestui an, ca intentioneaza sa se retraga din fotbal, mentionind ca este mai decis ca niciodata sa faca acest pas. “Trebuie sa ajut echipa pina la capat, pina in momentul cind ma voi retrage. Totusi, decizia mea de a renunta la fotbal este irevocabila. Nu stiu cind ma voi retrage definitiv”, a spus Copos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here