GALERIE FOTO: SportMagazin a aniversat 100 aparitii

“Centenarul” revistei noastre s-a bucurat de o petrecere binemeritată. Nu am împlinit (încă) 100 de ani, dar cele 100 de numere editate reprezintă o “bornă” importantă pentru o publicaţie săptămînală de sport. Evenimentul a fost celebrat împreună cu o mulţime de invitaţi: oameni din lumea sportului, parteneri, colegi de breaslă, prieteni, cititori. I-am fi chemat la petrecere şi pe duşmani. Dacă am fi avut…


Săptămîna trecută, revista “SportMagazin” a ieşit pentru a suta oară pe piaţă. Momentul a fost marcat într-un club din “buricul” Capitalei, printr-o petrecere “de cursă lungă”, onorată de personalităţi ale sportului, de numeroşi colegi jurnalişti şi nu numai. Printre primii sosiţi la invitaţia proprietarului Ionuţ Lupescu s-au numărat foştii săi coechipieri din “Generaţia de Aur” şi, în acelaşi timp, actualii colegi de la Federaţia Română de Fotbal, Miodrag Belodedici, Daniel Prodan şi Florin Prunea. Evident, toţi au stîrnit interesul camerelor de luat vederi, al aparatelor de fotografi at, al microfoanelor şi al reportofoanelor.

La fel de “asaltat” a fost şi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, momentul victoriei “roş-albaştrilor” asupra liderului din Liga I, CFR Cluj-Napoca, fi ind încă proaspăt. “Nea Vali” s-a simţit bine, a fost jovial şi răbdător cu jurnaliştii. Sărbătoarea noastră “picase” perfect pentru el, la două zile după celebrarea succesului din “Ghencea”. Fiind o seară de Liga Campionilor, o parte dintre invitaţi au urmărit partida AC Milan – Arsenal Londra, într-o altă încăpere a aceluiaşi club. Apoi, microbiştii au revenit în mijlocul petrecerii, dezbătînd aprig o califi care englezească neaşteptată pentru unii şi, în acelaşi timp, fi nalul impresionantei cariere europene a unui jucător de legendă, Paolo Maldini. Asta în timp ce ringul de dans devenise neîncăpător, iar atmosfera tot mai încinsă.

Momentul tortului aniversar a solicitat, iarăşi, atenţia tuturor. Gazdele l-au disecat, apoi din el au mai rămas doar fotografiile. Petrecerea a durat pînă spre dimineaţă. Cîteva ore mai tîrziu s-au conturat deja primele schiţe ale proiectului pentru tortul “200”, ce va fi urmat, conform aşteptărilor, de momentele 500, 1.000 şi aşa mai departe. La Mulţi Ani!

Stiri recente

Olympique Marseille și AS Roma, în semifinalele Europa League

Olympique Marseille s-a calificat în semifinalele Ligii Europa după ce a dispus la lovituri de departajare de formaţia portugheză...