GALERIE FOTO: FILMUL EVENIMENTELOR DIN GIULESTI! RAPID AR PUTEA FI DEPUNCTATA!!!

Meciul Rapid – Steaua, din etapa a XXV-a a Ligii I, a fost oprit in minutul 74 de centralul Alexandru Deaconu, care a fost lovit in cap de un obiect aruncat de un suporter rapidist din tribuna a doua

Totul a inceput in minutul 74 al partidei, cand Deaconu a intrerupt meciul pentru a acorda un fault. Din tribuna a doua, un suporter rapidist a aruncat cu un obiect, care l-a lovit chiar in cap pe central!

Deaconu, vizibil afectat de lovitura, a oprit meciul si s-a dus la marginea terenului pentru a se consulta cu Valentin Alexandru, secretarul general al LPF si observator la acest meci (foto 1).

Dupa consultari, Deaconu decide continuarea meciului (foto 2), insa este decis ca la urmatoarea abatere a suporterilor giulesteni sa opreasca definitiv partida.

Centralul revine pe teren, insa imediat din tribuna se arunca alte obiecte. Arbitrul fluiera finalul meciului si le comunica jucatorilor sa intre la vestiare.

Stelistii nu stau pe ganduri si parasesc terenul, in timp ce giulestenii protesteaza vehement (foto 3) si il bruscheaza pe cavalerul fluierului, care are nevoie de interventia fortelor de ordine pentru a intra la vestiare!

Dupa cateva minute, rapidistii parasesc suprafata de joc in lacrimi, injurand alaturi de galerie formatia adversa.

In final, jucatorii Rapidului au incercat sa patrunda in vestiarul oaspetilor, insa potrivit oficialilor celor doua formatii, nu a urmat decat un schimb acid de replici.

SportM.ro/Florin Tudor

FOTO: www.sport365.ro