Galeria Stelei nu va face deplasarea la Craiova

Galeria echipei Steaua nu va face deplasarea la Craiova, pentru meciul cu FC Argeş, din etapa a XXIII-a a Ligii I, în semn de protest faţă de rezultatele slabe din ultima perioadă şi după declaraţiile făcute de finanţatorul Gigi Becali, informeaza Mediafax.

“În urma declaraţiilor date de Gigi Becali la adresa suporterilor Stelei, Peluzele Nord şi Sud Steaua anunţă că nu vor fi prezente la meciul cu FC Argeş, de la Craiova. Rugăm suporterii Stelei să ia atitudine şi să ne urmeze exemplul. Culorile, emblema şi palmaresul nu vor aparţine niciodată unei singure persoane, ci milioanelor de suporteri stelişti. Precizăm că nu urmărim beneficii materiale, politice sau de altă natură, nu suntem manipulaţi sau plătiţi de nimeni”, se arată într-un comunicat semnat de galeria stelistă, după o şedinţă ce a avut loc, joi seară, la stadionul din Bulevardul Ghencea.

Preşedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, că nu este interesat de reproşurile pe care suporterii stelişti le-au făcut jucătorilor după meciul cu Farul Constanţa, când i-au numit “mercenari”. “Să stea şi acasă, că decât să mai fie suspendat terenul, mai bine să stea pe acasă”, a spus Becali, la revenirea din Grecia, unde a fost în pelerinaj la Muntele Athos.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...