GALA FOTBALULUI ROMÂNESC: Mitriţă, Răzvan Marin şi Tătăruşanu, nominalizaţi la titlul de cel mai bun jucător român al anului

Clubul Sportiv al Jurnaliştilor din România va organiza, luni, 3 decembrie, de la ora 20:00, a 20-a ediţie a Galei Fotbalului Românesc. Evenimentul va avea loc la Soiree Exclusive Venue din Pipera, în cadrul Bucharest Fashion Week (30 noiembrie – 4 decembrie).

Pornită la drum în 1999, Gala Fotbalului Românesc i-a onorat, în timp, pe cei mai importanţi reprezentanţi ai fotbalului românesc, dar şi mari campioni din alte sporturi. Cel mai important trofeu, cel de fotbalistul anului, a fost câştigat de-a lungul timpului de nume mari ca Gică Hagi, Cosmin Contra, Cristian Chivu, Adrian Mutu, Răzvan Raţ, Cristian Săpunaru, Gabriel Torje, Lucian Sănmărtean, Denis Alibec şi Constantin Budescu.

Iată nominalizaţii din 2018:

Portarul anului 2018: Ciprian Tătăruşanu, Ionuţ Andrei Radu, Costel Pantilimon

Fundaşul anului 2018: Mihai Bălaşa, Cristian Săpunaru, Nicuşor Bancu

Mijlocaşul anului 2018: Ciprian Deac, Dennis Man, Nicolae Stanciu

Atacantul anului 2018: Alexandru Mitriţă, George Ţucudean, George Puşcaş

Fotbalistul anului 2018: Alexandru Mitriţă, Răzvan Marin, Ciprian Tătăruşanu

Antrenorul anului 2018: Cosmin Olăroiu, Laszlo Boloni, Dan Petrescu

Fotbalistul cu cea mai spectaculoasă ascensiune în 2018: Ianis Hagi, Alexandru Cicâldău, Florinel Coman

Cel mai bun  tânăr jucător al anului 2018: Denis Drăguş, Alexandru Paşcanu, Olimpiu Moruţan

Conducătorul de club al anului 2018: Laszlo Dioszegi, Daniel Coman, Iuliu Mureşan

Arbitrul anului 2018: Radu Petrescu, Istvan Kovacs, Ovidiu Haţegan

Stranierul anului 2018: Bogdan Planic, Harlem Gnohere, Diogo Salomao

La Gala Fotbalului Românesc 2018 se vor mai acorda şi premii de excelenţă, pentru întreaga activitate în fotbal, pentru dezvoltarea sportului, precum şi alte premii speciale. De asemenea, se va acorda Premiul “Ilie Balaci”, în memoria fostului mare fotbalist al Craiovei Maxima şi al echipei naţionale a României.

Şi jurnaliştii vor fi premiaţi pentru cel mai bun comentator al anului, cea mai bună emisiune sportivă, urmând a se acorda şi un premiu special pentru jurnalism.

Evenimentul de luni, 3 decembrie, ora 20:00, va cuprinde mai multe momente artistice, prezentări de modă şi concursul Miss România 2018.