Gabi Popescu: Real poate sa revina oricand

0
136

Reporter: Gabi, ai evoluat ani buni in Primera Division, cum vezi acest joc dintre Real Madrid si Mallorca?
Gabi Popescu: Sigur cistiga cei de la Real. Vor face tot ce-i posibil pentru a cuceri acest campionat, mai ales ca ultimele doua titluri au ajuns la Barcelona. La Madrid multi jucatori sint la apogeul carierei, au trecut prin toate si nu au cum sa nu se concentreze la un asemenea meci. Ei sint constienti ca un semiesec ar insemna trimiterea trofeului spre Catalunya.

Reporter: Tu pe cine preferi in aceasta lupta dintre Barça si Real?
Popescu: Mie imi plac doar invingatorii. Eu tin cu cei care cistiga, altceva nu va spun.

Reporter: Ce parere ai despre revenirea spectaculoasa a jucatorilor lui Fabio Capello, care erau iesiti din lupta pentru titlu in urma cu trei luni?
Popescu: Madrilenii nu au ajuns printr-o conjunctura acolo sus. Au ridicat fotbalul la rang de arta. De fapt, in Spania acest sport este o arta. O echipa cu potentialul lui Real Madrid poate sa revina oricind. Multi dintre jucatori au cistigat campionate, cupe sau Liga Campionilor, dar nu cred ca au mai trecut printr-o asemenea situatie.

Reporter: Pina la urma, care este cel mai puternic campionat Primera Division sau Premier League?
Popescu: Fiecare competitie are particularitatile ei si nu ai cum sa le compari. Sint diferente foarte mari intre campionatul spaniol si cel englez, de aceea este atit de interesanta Liga Campionilor, unde se lupta intre ele echipele din cele doua competitii.

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker de luni, 11 iunie 2007

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here