Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

Futsal / Romania – Belgia 4-1

în prima zi a turului final de calificare la Campionatul European ediţia 2007, desfăşurat în localitatea Lasko din Slovenia, echipa naţională de futsal a României a învins Belgia cu  4-1 (3-0). De-a lungul unui meci dominat tactic de echipa noastră, tricolorii s-au impus graţie golurilor marcate de Dumitru Stoica (2), Lorand Szocs şi Alpar Csoma. în ultimele minute ale întâlnirii, Florin Matei a ratat o lovitură de pedeapsă, informeaza frf.ro.

în celălalt joc al grupei, Slovenia a câştigat cu 6-2 în faţa selecţionatei Republicii Moldova. Astăzi, 23 februarie, de la ora locală 18.30 (19.30 în România), se va disputa derby-ul acestui tur de calificare, Slovenia-România.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: