FRF: Poli Timisoara este obligata sa-si schimbe denumirea

Comitetul Executiv al FRF a decis prin consens, marti, punerea in aplicare a hotaririlor Tribunalului de Arbitraj Sportiv in ceea ce priveste cazul Poli Timisoara, in conformitate cu adresa FIFA din 6 iunie.

Conform deciziei TAS, Poli Tmisoara va trebui sa-si schimbe denumirea si este obligata la plata unor compensatii totale de 288.367 de Euro si 500 de franci elvetieni cheltuieli de judecata.

„S-a decis sa se puna in aplicare decizia TAS din 6 decembrie 2006. SC FCU Politehnica Timisoara & Invest SA este obligata sa isi schimbe denumirea pentru a nu exista riscul sa se confunde cu SC FC Politehnica Timisoara SA. Iar pentru ca s-a jucat sub aceasta denumire o prima parte de amenda este de 100.000 de Euro. In plus este interzisa folosirea insemnelor, culorilor, imnului si logo-ului SC FC Politehnica Timisoara SA. Din cite am inteles acestea sunt toal diferite si din acest punct de vedere am decis astazi in Comitetul Executiv sa ne adresam TAS-ului in problema culorilor, imnului si logo-ului, a declarat Mircea Sandu in cadrul unei conferinte de presa.