Frații Nikola şi Luka Karabatici, condamnați la închisoare în scandalul pariurilor

Handbaliştii francezi Nikola şi Luka Karabatici au fost condamnaţi la două luni de închisoare cu suspendare şi amendaţi cu câte 10.000 de euro de Curtea de Apel din Montpellier, într-un caz de aranjare a unui meci, în urmă cu aproape cinci ani, pe fondul pariurilor sportive

Tot în acestdosar au mai fost condamnate alte 13 persoane, care au primit amenzi de 10.000 până la 40.000 de euro şi pedepse de închisoare cu suspendare pentru escrocherie şi complicitate la escrocherie. Dintre cei judecaţi, a fost achitat handbalistul Mickael Robin.

În primă instanţă, Nikola Karabatici a primit o amendă penală de 10.000 de euro, iar Luka Karabatici o amendă de 15.000 de euro.

La 12 mai 2012, s-au înregistrat pariuri de 100.000 de euro, cu câştiguri de aproximativ 300.000 de euro, cu privire la scorul la pauză al meciului Cesson/Sevigne – Montpellier, ceea ce a atras suspiciuni. Pariurile respective au fost efectuate în Montpellier, Rennes şi regiunea Parisului şi au fost achitate cash cu câte o sută de euro, ceea ce permite păstrarea anonimatului în momentul încasării câştigului.

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...