FRANTA – ROMANIA 1-1/ Tricolorii, post cu post

Coman 8

A fost unul dintre cei mai buni fotbalişti de pe teren. Plasamentul excelent, intervenţiile sigure şi precise, calmul şi curajul său au jucat un rol esenţial în obţinerea rezultatului de egalitate.

Maftei 6

Reinventat fundaş dreapta de hulitul Peseiro, fostul căpitan al Rapidului a avut ghinionul ca pe partea sa să evolueze un Henry în zi de graţie. Ajutat şi de ceilalţi colegi, Maftei s-a descurcat până la urmă onorabil.

Rădoi 7

Coborât de Răzvan Lucescu în centrul liniei de fund, Rădoi s-a simţit în largul său. Surprinzător de bine pus la punct cu pregătirea fizică, ţinând cont de faptul că evoluează într-un campionat mai degrabă exotic, Mirel a compensat handicapul înălţimii prin intuiţie şi acurateţea intervenţiilor.

Chivu 8

Căpitanul tricolorilor face parte, fără doar şi poate, din categoria marilor fotbalişti, jocul său fiind comparabil cu cel prestat de vedetele naţionalei Franţei. A fost prompt şi exact, a dublat de fiecare dată când se impunea şi a ţinut mereu capul sus transmiţând calmul său şi celorlalţi coechipieri.

Raţ 8

Experienţa dobândită în multele partide importante jucate atât cu Şahtior cât şi cu echipa naţională s-a văzut din plin. Fundaşul nostru stânga nu a avut nici o reţinere să-l contreze pe Anelka, a evitat să bubuie mingile în tribună chiar şi atunci când era sub presiune şi a participat atunci când a fost cazul şi la faza de contraatac.

Mara 6

Foarte tehnic şi stăpân pe execuţiile sale, mijlocaşul CFR-ului nu a fugit de minge dar ceea ce îi iese meci de meci în Liga I nu i-a prea reuşit în faţa unor adversari ce fac parte dintr-o cu totul altă categorie.

Apostol 7

Deşi a debutat la echipa naţională în urmă cu doar câteva luni, Apostol pare că este de o viaţă printre tricolori. Singurul lucru care i se poate reproşa la meciul cu Franţa este întârzierea cu care a ieşit la ofsaid, la golul gazdelor.

Ghioane 7

Evoluţia pe care a avut-o pe Stade de France confirmă că ideea lui Răzvan Lucescu de a-l readuce la lotul naţional pe mijlocaşul lui Dinamo Kiev a fost una excelentă. Ghioane a alergat mult şi cu folos dovedind că poate nu doar să cânte ci să şi “care pianul” atunci când este nevoie.

Nicu 6

“Neamţul” poate mult mai mult decât a arătat împotriva Franţei. A făcut o mare risipă de energie dar realizările individuale, mai ales în faza ofensivă, au fost puţine. Deocamdată nu pare integrat sută la sută în echipă.

Surdu

Cel care, nu cu mult timp în urmă, îi tremurau gleznele sub huiduielile galeriei steliste nu a avut emoţii deşi juca în faţa a 70000 de spectatori ostili. Transformarea la care Răzvan Lucescu a avut un rol determinant putea să aducă victoria României, câţiva centimetri lipsind pentru ca Surdu să înscrie în finalul primei reprize.

Marica 8

Nu degeaba Ciprian este jucătorul cu cele mai multe minute petrecute pe teren, din echipa noastră, în aceste preliminarii. A creat singura mare ocazie a noastră atunci când l-a depăşit în relaţie de unu la unu pe Escude şi i-a pus pe tavă o minge de gol lui Surdu.

Roman 7

Reprezintă unul dintre pariurile câştigate ale lui Răzvan Lucescu. A arătat că are tupeu, i-au ieşit câteva centrări şi a reuşit o fază superbă driblând trei adversari dar şutul a fost pe portar.

Bucur 6

Atacantul de buzunar a încercat celebrele sale plecări de la limita ofsaidului dar, din păcate, nu i-au mai reuşit ca în egalul Timişoarei de la Doneţk.

Codrea –

Intrat pe finalul meciului în locul lui Surdu, a jucat prea puţin pentru a fi notat.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...