Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

FRANTA – ROMANIA 1-1/ Egal pentru Serbia

Principalele adversare ale băieţilor lui Antic au remizat la Paris, oferind practic acestora, pe tavă, locul 1 în Grupa a 7-a

Franţa şi România s-au întâlnit sâmbătă, pe Stade de France, la Paris, într-un meci decisiv pentru ambele echipe. Dacă francezii aveau neapărată nevoie de victorie pentru a avea şanse la câştigarea grupei, România se afla într-o situaţie şi mai la limită, orice punct pierdut până la finalul calificărilor însemnând pierderea oricărei şanse de calificare la CM 2010.

Gazdele s-au dovedit a fi, aşa cum anticipau mai mulţi specialişti, un colos cu picioare de lut, atacul lor de cinci stele sprijinindu-se pe o defensivă, de multe ori, ezitantă.

Noua echipă naţională gândită de Lucescu jr. a făcut cu greu faţă acţiunilor sclipitoare construite de Henry, Anelka, Gourcouff sau, după pauză, Ribery. Cu toate acestea, aşezaţi foarte bine în teren, dispuşi la efort şi sacrificiu, şi avându-l pe Coman în zi mare, ai noştri au fost la un pas de a obţine un rezultat uriaş. Am avut curaj dar în condiţiile în care Marica a jucat de multe ori rolul praştiei, ne-a lipsit piatra cu care să-l doborâm pe Goliat.

Franţa – România 1-1 (0-0)

Stadion: Stade de France, Paris, 05.09.2009
Arbitru: Ivan Babek (Croaţia), spectatori: 70000
FRANŢA (selecţioner Raymond Domenech): Lloris – Sagna, Gallas, Escude, Evra – L. Diarra, Toulalan, Anelka, Gourcouff (73 Benzema), Henry / Gignac (59 Ribery)
ROMÂNIA (selecţioner Răzvan Lucescu): Coman – Maftei, Rădoi, Chivu, Raţ – Mara (61 Roman), Apostol, Ghioane, Nicu (77Bucur) – Surdu (86 Codrea), Marica
Cartonaşe galbene: Sagna / Apostol
Cartonaşe roşii: –
Au marcat: 48 Henry / 56 Escude (autogol)

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: