Franta / Bratu doar rezerva

0
95

Cu Florin Bratu intrat pe teren abia din minutul 69 în locul lui Doumeng, Valenciennes a pierdut cu 1-2 deplasarea de la Bordeaux şi a ajuns pe loc retrogradabil.

Bordeaux, echipă cu pretenţii de Liga Campionilor, nu a reuşit să impresioneze în meciul cu o codaşă, Valenciennes, dar a fost mai eficientă şi a condus cu 2-0 la pauză, goluri Fernando şi Jussie, Valenciennes reuşind doar să reducă din diferenţă pe final prin golul marcat de Dosunmi.

Situaţia se complică şi pentru Paris Saint Germain deşi formaţia din capitala Franţei dădea semne de revenire la un moment dat. Fără Bonaventure Kalou şi Marcelo Gallardo pe teren, PSG a fost victimă sigură în disputa de acasă cu St. Etienne şi a cedat cu 0-2, goluri Perquis şi Ilan, iar fosta adversară a lui Rapid din Cupa UEFA este foarte aproape de o retrogradare istorică.

într-unul din derbiurile etapei, Lens şi Nancy au încheiat la egalitate, 2-2, goluri marcate de Aruna Dindane şi Keita, respectiv Fortune şi Hadji în ultimul minut de joc.

în clasamentul din Franţa, după 26 de etape, Lyon are în continuare un avans consistent, 13 puncte faţă de Lens şi 17 faţă de Toulouse, în ciuda evoluţiilor foarte slabe din 2007. Auxerre-ul lui Daniel Niculae este pe 14, la patru puncte de retrogradare, iar Valenciennes-ul lui Florin Bratu şi Nantes-ul lui Claudiu Keşeru sunt pe locurile 18 şi 19, locuri retrogradabile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here