FRANTA/ Bordeaux – Prea mici pentru Gourcuff?

0
113

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Laurent Blanc îşi doreşte să îl păstreze pe Yoann Gourcuff în lotul lui Bordeaux şi în sezonul viitor, chiar dacă jucătorul ar trebui să se întoarcă la AC Milan, de unde a fost împrumutat

“L-am adus cu titlu de împrumut şi era o cvasi-certitudine faptul că Gourcuff se va întoarce la Milan la finalul stagiunii. Azi însă ne punem întrebarea dacă va rămâne la Bordeaux. Totul a evoluat în gândirea noastră”, spunea antrenorul girondinilor.

Acesta nu se fereşte să îl elogieze pe jucătorul în vârstă de 22 de ani, autor a 11 goluri şi şase pase decisive de la începutul campionatului.

“Este un fotbalist care îi obligă să joace bine şi pe ceilalţi jucători şi care devine decisiv în momentele importante. Trebuie să recunosc că e o mare diferenţă cu el pe teren. La final de sezon încercăm să îi demonstrăm că alegerea clubului este importantă, dar şi maniera în care evoluează pentru club este la fel de importantă. Să câştigi meciuri e bine, dar să câştigi strălucind este şi mai bine. Pe de altă parte, suntem conştienţi că dacă Gourcuff va confirma ceea ce este pe cale să demonstreze, Bordeaux va fi un club prea mic pentru el!”, a încheiat tehnicianul lui Girondins.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here