FRANTA/ 1000 de meciuri pentru Zvunka!

În Ligue 2 este o celebritate. Numele Victor Zvunka este pe buzele tututor, nu neapărat pentru faptul că antrenorul lui Guingamp este un fost internaţional, ci şi pentru faptul că deţine un record inedit.

Nu singur, ci împreună cu ceilalţi doi fraţi ai săi. Toţi, foşti jucători în prima ligă din Hexagon. Împreună, familia Zvunka a adunat peste 1000 de meciuri în Ligue1!

„Puteţi să cercetaţi. Sunt convins că nu veţi găsi o familie care să fi reuşit mai mult”, afirmă tehnicianul născut în urmă cu 57 de ani într-o periferie din Metz.

Acesta analizează şi şansele formaţiilor din Ligue 2: „Forţa lui Metz stă în blocul defensiv al echipei, cea mai bună apărare din Ligue 2. Dar şi cu atacanţi de calibru, Maoulida, Demont, Jemaa, Boukari, jucători de nivelul primei ligi. Şi Lens trebuie neapărat luată în seamă. O altă echipă foarte tare este Angers care, culmea, din punct de vedere al jocului este peste Metz şi Lens. În fine, o altă formaţie care îmi place cum se exprimă este Boulogne sur Mer, o nucă tare pentru mulţi. Oricum este un campionat foarte dur. Aproape jumătate dintre formaţiile din Ligue 2 visează să promoveze”.