Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

Francezii acuza AS Roma de rasism

Clubul francez Olympique Lyon a acuzat AS Roma de practici nesportive pe toata durata partidei contand pentru optimile de finala ale Ligii Campionilor, informeaza cotidianul italian  Gazetta dello Sport.

„In multe faze, fotbalistii italieni nu au avut nicio treaba cu mingea, au jucat numai la intimidare”, a declarat Juninho la finalul partidei.

Nici presedintele lui Lyon, Jean Michel Aulas, nu a fost multumit de „ospitalitatea” italienilor. „Suntem o echipa mica si asta se vede dupa comportamentul unor echipe mari. Am fost primiti cu ostilitate anul trecut impotriva lui PSV si acum cu Roma. De asemenea, ati vazut ce s-a intamplat la meciul Lille – Manchester. Echipele franceze nu sunt dorite in Liga Campionilor”, a declarat Jean Aulas.

Meciul AS Roma – Lyon s-a incheiat nedecis, scor 0-0.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: