FOTBAL EXTERN/ Pariati pe Oxford!

Ligile inferioare din Anglia pot aduce oricând mulţi bani pariorilor.Cotele sunt mai mari aici deorece puţini se încumetă să bifeze pe bilet meciuri dintre formaţii aparent anonime. Aflată în Conferinţă, al cincilea eşalon valoric din Albion, Oxford United este una din echipele pe care aţi putea miza în acest sezon.

Câştigătorii ai Cupei Ligii Angliei în 1986, “taurii” au activat o perioadă bună pe prima scenă a fotbalului englez, dar problemele financiare i-au adus în situaţia jenantă să joace în Conferinţă. De altfel, Oxford United a fost prima echipă engleză ce a cucerit un trofeu major ce a retrogradat în ultima ligă profesionistă din Anglia. După ce au ratat la mustaţă promovarea în League Two în sezonul trecut, Oxford United este lideră în acest campionat. Echipa îşi dispută meciurile pe un stadion modern de 12.500 de locuri, o bijuterie pentru acest eşalon valoric şi dispune de un public fanatic în fiecare etapă. Oxford a reuşit deja în acest sezon o victorie importantă în Conferinţă în faţa marilor rivali de la Luton Town, formaţie legendară ce a câştigat Cupa Angliei în 1959.

În această etapă, Oxford United joacă pe teren propriu cu Eastbourne, echipă căreia i-a marcat 12 goluri în ultimele trei confruntări directe!

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...