Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Campionilor

FOTBAL EXTERN/ Frustratul saptamanii: Cristiano Ronaldo

Pentru că pe teren n-a izbutit, portughezul lui Manchester United a atacat Barca DUPÄ‚ finala de la Roma

„Barcelona nici nu merita să fie în finală! Au avut noroc deoarece în mod normal Chelsea trebuia să se califice, şi nimeni nu mai vorbeşte acum despre asta. Îi felicit pe adversari, au fost mai buni, dar aşa cum spuneam, trebuia să jucăm finala cu Chelsea. Barcelona nu a ajuns pe drept în finală”, s-a descărcat „Balonul de Aur”.

„Oricum, să pierzi este întotdeauna rău, chiar dacă pierzi în faţa lui Chelsea sau în faţa Barcelonei”, a filosofat cel mai bine cotat jucător din lume la această oră.

Aproape al lui Real

Marea vedetă a lui Manchester United, Cristiano Ronaldo s-ar putea obişnui cu echipamentul alb purtat la Roma. Nu se schimbă tradiţia pe „Old Trafford”, ci este vorba despre preconizatul transfer la Real Madrid. Întrebat dacă va rămâne la „Diavolii Roşii” şi în sezonul 2009-2010, Cristiano a răspuns prin cuvintele magice „nu ştiu”, care le dau speranţe lui Florentino Perez şi fanilor madrileni că portughezul va juca meciurile de „acasă” pe „Santiago Bernabeu”.

Hleb, singurul barcelonez supărat

Greu de crezut, dar pe „Camp Nou” există şi oameni supăraţi, chiar şi după câştigarea Ligii Campionilor. În speţă, Aleksandr Hleb, mijlocaşul bielorus al trupei „blaugrana”, care nici măcar nu a avut loc pe banca de rezerve la finala de la Roma cu Manchester United. Hleb (28 de ani), venit la începutul sezonului de la Arsenal, îşi doreşte acum, în lumina ultimei dezamăgiri, să plece din Catalunia, favorită la semnătura sa fiind Bayern Munchen. Hleb a mai evoluat în Bundesliga pentru VfB Stuttgart, între 2000 şi 2005.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: