Fortuna: Întrebări comune și răspunsuri utile

Vrei să afli care sunt răspunsurile celor mai comune întrebări puse de utilizatorii casei de pariuri online Fortuna? Continuă să citești acest articol!

Vizitând subiectul întrebări comune Fortuna de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de la noi din țară, am descoperit câteva informații extrem de utile despre acest operator. Iată ce au întrebat o parte dintre cei peste 3.500 de membri înregistrați ai comunității, care au specificat în mod deschis că joacă la Fortuna:
Unde este mai bine să pariez, online sau offline?
Chiar dacă cotele din oferta de pariuri a agențiilor stradale sunt aceleași ca pe internet, atunci când vei merge să pariezi la ghișeu va trebui să suporți o taxă de 5% la plasarea biletului, care îți va diminua câștigul. În plus, dacă joci numai offline ești limitat la orarul de funcționare al agențiilor și nu ai acces la orice oră din zi sau din noapte la pariuri. Nu în ultimul rând, ține cont și de faptul că online poți închide pariurile înainte de termen, prin intermediul funcției Early Cashout.
Am plasat un pariu din greșeală, îl mai pot anula?
Partea proastă este că odată ce ai confirmat pariul online, acesta nu mai poate fi anulat. Totuși, nu trebuie să disperi. Verifică dacă pariul tău figurează în secțiunea CASHOUT și închide-l, acceptând o pierdere de aproximativ 5%.

sportm_fortuna_2

Dacă nu poți să-l închizi în acest mod, ai putea să joci un pariu contrar celui inițial, pe care să-l plasezi la alt operator, pentru a recupera o bună parte din mize, indiferent de rezultatul final al respectivei dispute.
Cum pot verifica rezultatul unui pariu?
Această întrebare poate părea una banală pentru utilizatorii experimentați, însă pentru începători, o astfel de informație este importantă la început de drum. În general, la orice casă de pariuri online ai juca, pentru a afla rezultatele biletelor tale trebuie să cauți cuvinte cheie precum: istoric, desfășurător, lista de pariuri, pariurile mele, pariuri stabilite etc. în secțiunea Contul Meu. Totuși, nu uita să te autentifici înainte de a începe căutarea!
Legat de casa de pariuri online Fortuna, știai că:

  • Poți efectua depuneri și retrageri din contul tău online în oricare dintre cele 775 de agenții stradale din țară?
  • Miza minimă pe bilet sau pe linie din sistem este de numai 40 de bani?
  • La Jocul Derby pot participa toți utilizatorii Fortuna în mod gratuit?

sportm_fortuna_3

  • Deși nu dispune de aplicații dedicate, poți paria direct din navigatorul oricărui smartphone sau oricărei tablete?
  • Poți juca asigurat dacă plasezi un bilet cu 4 meciuri ce are o cotă totală de cel puțin 5.00?
  • Te poți delecta și cu jocuri de cazinou: ruletă, baccarat, păcănele, sloturi video și jackpot-uri uriașe?

Ironia sorții în cazul casei de pariuri Fortuna este că deși operatorul dispune de cel mai mare lanț de sucursale din România, oferta de pariuri online este una extrem de competitivă și de surprinzătoare în ceea ce privește ofertele personalizate care sunt lansate în mod regulat pe site, prin e-mail și prin intermediul blogului Fortuna. De regulă, operatorii care provin din offline nu prea facă casă bună cu internetul, însă în cazul agenției Fortuna, cu siguranță putem vorbi despre o excepție în acest sens!