Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

FORMULA 1/ Loeb poate alerga in F1 la Abu Dhabi

Sebastien Loeb va avea permisiunea să concureze în Formula 1 doar după încheierea sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri, astfel că singura posibilitate este oferită de Marele Premiu din Abu Dhabi

Sebastien Loeb s-a autopropus ca înlocuitor al lui Sebastien Bourdais la Scuderia Toro Rosso, manifestându-şi dorinţa de a concura în Formula 1, dar speranţele fanilor au fost năruite imediat de Citroen Racing, echipa pentru care francezul concurează în Mondialul de raliuri.

Olivier Quesnel, şeful Citroen, susţine însă că Loeb va avea permisiunea de a concura în Formula 1 după încheierea sezonului de raliuri. „Citroen Racing nu şi-a împiedicat niciodată piloţii să îşi exprime pasiunea pentru sporturile cu motor. Dacă Sebastien Loeb va avea oportunitatea de concura în Formula 1, noi nu vom împiedica acest lucru, atât timp cât evenimentul are loc după ultima etapă de mondial”, a declarat Quesnel.

Deşi Bourdais a fost concediat săptămâna trecută de către Toro Rosso, se pare că favorit pentru preluarea locului său este rezerva Jaime Alguersuari. Un anunţ oficial în ceea ce priveşte înlocuitorul francezului se va face cu scurt timp înaintea Marelui Premiu al Ungariei.

Citeste mai multe!