Fiorentina: Mutu nu este de vanzare

Directorul sportiv al echipei AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, a declarat ca atacantul roman Adrian Mutu (in imagine) nu va parasi formatia toscana in aceasta perioada de transferuri, informeaza site-ul goal.com.

Presa din Peninsula a scris in ultimele zile ca Mutu este dorit insistent de AS Roma, fosta formatie a lui Cristi Chivu, care este dispusa sa plateasca pana la 20 de milioane de Euro pentru transferul atacantului roman.

“Am auzit ca Roma este interesata de transferul lui Mutu, insa Adrian nu pleaca de la Fiorentina. Avem un proiect pe termen lung care il include pe Mutu si nu avem nicio intentie sa-l vindem”, a declarat directorul sportiv al Fiorentinei.

Corvino a precizat ca atacantul Arturo Lupoli, sosit in vara de la Arsenal, ar putea parasi formatia italiana pentru a juca din nou in Premier League.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...