Filipescu si Tararache au promovat in Bundesliga

MSV Duisburg, echipa rominilor Mihai Tararache si Iulian Filipescu (foto), a promovat in prima liga a campionatului german de fotbal, dupa ce a invins cu scorul de 3-0 pe RW Essen, in ultima etapa a sezonului in esalonul secund, primul gol fiind marcat de Mihai Tararache.

Duisburg, care s-a impus prin golurile marcate de Tararache (48, din penalty), Daun (60) si Grlic (69), a ocupat locul al treilea in clasament, promovind in fata lui Freiburg (locul 4) la golaveraj. Essen a retrogradat dupa acest esec. Celelalte doua echipe care au promovat in Bundesliga, clasate pe primele doua locuri, sunt Karlsruhe si Hansa Rostock.

La Duisburg, Tararache si Iulian Filipescu au fost integralisti, primul evoluind 23 de meciuri (2 goluri marcate), iar al doilea 32.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...