FIFA, acuzata de selectionerul statului Mali de lipsa de respect

Selectionerul echipei africane Mali, Jean-Francois Jod, a acuzat Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) ca nu respecta fotbalul din aceasta tara, dupa ce forul mondial a hotarat ca Frederic Kanoute si Mahamadou Diarra sa paraseasca natioanala pentru  putea evlua pentru formatiile lor, FC Sevilla si Real Madrid.

Real si Sevilla sunt inca angajate in cursa pentru titlul de campioana a Spaniei, ultimele meciuri disputandu-se duminica. Cele doua influente cluburi au cerut FIFA sa intervina pentru a putea beneficia de prezenta celor doi jucatori, chemati la reprezentativa din Mali.

„FIFA a contactat federatia din Mali, iar Kanoute si Diarra vor trebui sa se intoarca pentru a juca la cluburile lor”, s-a plans Jodar pentru postul spaniol Punto Radio. „Este incredibil ce a facut FIFA. Cu 4 zile inainte de meci (cu Sierra Leone, din preliminariile campionatului african) trebuie sa schimb echipa”, mai spus tehnicianul francez.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...