FIA nu va lua masuri impotriva echipei McLaren-Mercedes

Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a anuntat, miercuri, clasarea anchetei deschise impotriva echipei McLaren-Mercedes, banuita ca le-a ordonat pilotilor cum sa evolueze pentru a-si asigura dubla la Grand Prix-ul Principatului Monaco, informeaza AFP.

“Dupa ce au fost analizate conversatiile radio dintre McLaren-Mercedes si pilotii sai, precum si rapoartele observatorilor FIA, este clar ca atitudinea celor de la McLaren in timpul Grand Prix de la Monte Carlo este legitima, nefiind necesara luarea unei decizii in acest sens”, se arata intr-un comunicat al FIA.

FIA a lansat, luni, o ancheta impotriva echipei Mclaren-Mercedes dupa Grand Prix-ul de la Monte Carlo, la capatul caruia Alonso si Hamilton s-au clasat pe primele doua locuri, in aceasta ordine. Din declaratiile celor doi piloti si mai ales ale lui Hamilton, dupa sosire, a reiesit ca au existat ordine date britanicului pentru ca el sa-si asigure locul doi fara a-l jena pe coechipierul sau, in timp ce oficialii de la McLaren-Mercedes au spus ca a fost vorba de o simpla strategie.

Stiri recente

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni, menţinându-se...