Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

Festival Formula 1 in Abu Dhabi

Cei mai buni piloti din lume, inclusiv campionul mondial Fernando Alonso, isi vor conduce masinile pe strazile din Abu Dhabi, luna viitoare, in cadrul unei curse demonstrative. Evenimentul de pe 3 februarie va fii deschis publicului, iar intrarea libera.

Circuitul stradal, in lungime de 4 km, a fost proiectat astfel incat toti spectatorii sa se poata bucura de experienta vizuala si auditiva a Formulei 1.

„Suntem incantati ca putem aduce farmecul formulei 1, Emiratului Abu Dhabi”, a spus Bernie Ecclestone. „Evenimentul ii va prezenta pe cei mai buni piloti actuali, precum si masinile cu care acestia vor concura in sezonul 2007. Speram ca intreaga comunitate se va bucura de acest eveniment unic”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: