Ferguson: Actualul format al Ligii este foarte bun

0
138

Alegerea lui Michel Platini în funcţia de preşedinte al UEFA a stârnit reacţii diverse în presa europeană. Cei mai fericiţi sunt italienii, care şi-l aduc aminte pe francez din perioada când juca la Juventus. Din Anglia însă, antrenorul lui Manchester, sir Alex Ferguson aruncă primele săgeţi către Michel Platini.

Italienii nu îşi mai încap în piele de fericire după ce Michel Platini a fost ales şef la UEFA. Aplauze pentru Michel, a fost reacţia celor de la Juventus, echipă la care Platini a cucerit toate titlurile posibile între anii 1982 şi 1987. “Cu Platini la putere vom avea parte de puţină ironie, divertisment şi clasă. Toate cu un mare simţ de responsabilitate”, a fost reacţia lui Giovanni Trapattoni, fostul antrenor al lui Platini de la Juventus.

Intervenţia lui Joseph Blatter în favoarea lui Platini l-a deranjat vizibil pe Johansson. Francezul are planuri mari la conducerea UEFA şi îşi doreşte să ajute echipele din ţările cu un fotbal slab dezvoltat, au scris spaniolii de la Marca.

Platini a anunţat că în patru ani vrea să reducă de la 4 la 3 numărul echipelor pe care ţările puternice le trimit în Liga Campionilor. Vestea însă nu este pe placul englezilor, iar primul care a reacţionat a fost managerul lui Manchester, Sir Alex Ferguson. “Liga Campionilor este mai atractivă când se întâlnesc echipe din Italia, Spania şi Anglia. Actualul format al Ligii Campionilor este foarte bun şi nu trebuie schimbat”, a spus Alex Ferguson, manager Manchester United.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here