Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Federer, in sferturi la Australian Open

Elveţianul Roger Federer, principalul favorit şi deţinătorul trofeului de la Australian Open, s-a calificat în sferturile de finală după o nouă victorie fără probleme, 6-2, 7-5, 6-3 cu sârbul Novak Djokovic, favorit număr 14.

Federer nu a cedat nici un set până acum la Melbourne şi îl va înâlni în sferturi pe spaniolul Tommy Robredo, cap de serie numărul şapte, care l-a învins cu 6-4, 6-2, 3-6, 6-4 pe francezul Richard Gasquet, cap de serie numărul 18.

în al doilea sfert din partea superioară a tabloului principal se vor întâlni americanii Mardy Fish, singurul outsider rămas în competiţie, şi Andy Roddick, cap de serie numărul şase, ultimul având nevoie de cinci seturi pentru a trece de favoritul numărul nouă, Mario Ancic.

în primele patru partide din optimile de finală ale competiţiei feminine s-au înregistrat numai surprize astfel că în sferturi americanca Serena Williams, considerată outsider la debutul turneului, o va întâlni pe israelianca Shahar Peer, cap de serie numărul 16, iar cehoaica Nicole Vaidisova, cap de serie numărul 16, va juca cu compatrioata sa, Lucie Safarova, o altă jucătoare aflată pe lista outsiderelor la debutul competiţiei.

Citeste mai multe!