Federatia germana cere despagubiri fostului arbitru Hoyzer

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunţat, vineri, că solicită despăgubiri de 1,8 milioane de euro fostului arbitru Robert Hoyzer, condamnat în 2005 pentru complicitate în cel mai mare scandal privind meciurile trucate din campionatul Germaniei, informează AFP.

DFB precizează că această sumă va acoperi indemnizaţiile primite ca arbitru de Hoyzer, banii cheltuiţi în procese, precum şi despăgubirea plătită de federaţie către clubul SV Hamburg, eliminat din Cupa Germaniei după un meci al cărui rezultat a fost influenţat de Hoyzer, prin acordarea a două penaltiuri echipei de liga a 3-a, Paderborn, care a eliminat SV Hamburg cu 4-2.

Hoyzer, în vârstă de 27 de ani, a fost condamnat în data de 17 noiembrie 2005 la doi ani şi cinci luni de închisoare pentru escrocherie în bandă organizată, după ce a primit aproximativ 70.000 de euro pentru a influenţa rezultatele mai multor meciuri.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...