Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

FC Vaslui – Steaua/ Incidente inca din prima etapa!

Meciul FC Vaslui – Steaua, scor 1-0, din prima etapa a Ligii I, a fost marcat de mai multe incidente violente, in care au fost implicati suporterii celor doua formatii si fortele de ordine

Cu aproximativ o ora inainte de primul fluier al centralului Ovidiu Hategan, cateva grupuri de sustinatori ai gazdelor s-au intalnit in zona Scolii Generale numarul 6 din Vaslui cu un grup de suporteri stelisti, imediat izbucnind o bataie in toata regula intre cele doua tabere. Spiritele s-au calmat o data cu interventia fortelor de ordine, care au retinut mai multi huligani.

Suporterii nu s-au calmat nici dupa intrarea pe stadion: imediat dupa pauza, mai multi ultrasi din sectorul rezervat oaspetilor au reusit sa sara gardul care ii despartea de un grup de sustinatori ai formatiei patronate de Adrian Porumboiu si sa fure de pe gard un banner al galben-verzilor. Dupa revenirea stelistilor alaturi de restul galeriei vizitatoare, a fost format un sector-tampon intre cele doua grupuri, populat de cateva zeci de reprezentanti ai Jandarmeriei, pentru a evita escaladarea violentelor.

Meciul FC Vaslui – Steaua s-a incheiat cu scorul de 1-0.

Citeste mai multe!