Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

FC Vaslui: Moldoveni la mare si la munte

Echipa lui Dorinel Munteanu începe anul cu munca grea în zăpadă, după care va zbura spre ţări cu ierni blînzi şi cu terenuri practicabile

Vasluiul are, din vara trecută, o echipă cu pretenţii. Obiectivul echipei antrenate de Dorinel Munteanu este califi carea în Cupa UEFA, respectiv clasarea cel puţin pe locul al şaselea. În pauza de iarnă, aspiraţiile oamenilor lui Adrian Porumboiu par plauzibile. Golgheterul Ljubinkovic şi compania au învins campioana în ambele dispute, cîştigînd la Dinamo cu 2-0 şi returul din Moldova cu 2-1. Aceste succese nu reprezintă o garanţie (atîta vreme cît Vasluiul a stat mai mereu abia pe poziţia a şaptea), dar demonstrează că se poate mai mult. Munteanu îşi doreşte achiziţii pentru această iarnă şi va testa destui jucători pe parcursul perioadei de pregătire. El s-a declarat a fi nemulţumit de randamentul general al unor echipieri, dar şi de inconstanţa altora, din cauza cărora s-au pierdut puncte preţioase în mod stupid. Lupta cu grupul primelor şase care au dominat turul de campionat este dură, iar orice pas greşit poate însemna, pentru vasluieni, îndepărtarea, poate chiar decisivă, de plutonul „european”. Cupa României s-a dus, toate armele sînt concentrate pe competiţia principală.

Vatra lui Dorinel

Pregătirea de iarnă începe cu un cantonament la Vatra Dornei, locul preferat de Dorinel Munteanu încă de cînd bănăţeanul antrena actualul lider al campionatului, CFR Cluj-Napoca. Atît acumulările fi zice de la începutul fi ecărui an, cît şi perioadele de întrerupere a campionatului pentru jocurile echipei naţionale sînt rezervate de Dorinel unor stagii de pregătire în staţiunea nordică de la graniţa Transilvaniei cu Moldova. După ce, timp de zece zile, vasluienii vor alerga pe trasee înzăpezite, echipa se va deplasa în Cipru. Acolo, jucătorii îşi vor încălzi oasele şi vor trece la etapa a doua a pregătirii, unde vor avea de lucru cu mingea şi vor întîlni adversari care se pregătesc în acelaşi timp pe insula din Marea Mediterană.

Debutul lui februarie coincide cu revenirea grupului la Vaslui, pentru o scurtă perioadă. Dorinel şi compania pregătesc o nouă decolare, spre Antalya, unde, pe parcursul jocurilor de verifi care, se va defi nitiva lotul pentru ultima parte a campionatului. Campania de achiziţii din această iarnă va reprezenta un barometru în ceea ce priveşte speranţele vasluienilor pentru atingerea obiectivului, dar şi în privinţa viitorului tehnicianului Munteanu sub patronajul lui Adrian Porumboiu.

Sport Magazin numarul 92 (8 – 14 ianuarie 2008)

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: