FC Steaua va face parte din noul G-14

FC Steaua va face parte, incepand cu acest sezon, din Asociatia Internationala a Cluburilor, alaturi de alte 39 de cluburi (din 22 de tari) de prima clasa din Europa.

Clubul din Ghencea a fost ales pentru a participa, din postura de membru fondator al acestei organizatii, ca urmare a performantelor notabile pe plan international pe care le-a obtinut in ultimii ani, punctajul obtinut fiind superior adversarilor din campionatul intern, informeaza site-ul www.steauafc.ro.

In calitatea sa de membru fondator al noii asociatii, FC Steaua va face parte din aceasta cel putin trei ani de zile, perioada in care va avea dreptul la doua voturi din totalul celor 103 disponibile. Primul este acordat din oficiu pentru membrii fondatori, in timp ce al doilea a fost obtinut datorita faptului ca gruparea “ros-albastra” a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 1986.

Reuniunea in cadrul careia se va da forma finala a acestei asociatii, precum si denumirea definitiva a acesteia va avea loc in zilele de 13 si 14 noiembrie, la Bruxelles, cu ocazia adunarii G14. Clubul FC Steaua va fi reprezentat de presedintele Valeriu Argaseala.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...