FC BRASOV – PANDURII 2-1/ Lucescu: ”Puteam sa castigam cu 5-1”

Antrenorul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă, că echipa FC Braşov putea câştiga meciul cu Pandurii Târgu Jiu chiar cu scorul de 5-1 şi a afirmat că este dezamăgit de faptul că formaţia braşoveană a fost huiduită după ce a primit gol.

“Nu am foarte multe de spus despre meci, pentru că a fost efectiv un spectacol făcut de noi, şi putea fi chiar şi 5-1, şi nu jignesc pe nimeni când spun asta. Durerea mea din păcate, este alta. Cred că această echipa merita să aibă un oraş întreg alături de ea, şi nu doar unul, doi sau trei oameni. Această echipă vine după o perioadă de mediocritate în liga a doua, dar se pare că nu toată lumea ştie să aprecieze acest lucru. Se pare că alţii nu suportă acest lucru, şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Sunt extrem de dezamăgit, nu am spus asta niciodată, dar acum nu mai pot. O echipă trebuie sprijinită chiar dacă ia gol, şi nu consider normal să fie huiduită dacă ia gol repede. Poate exagerez eu şi poate e vorba doar de nişte imbecili plătiţi, de unii care au lucrat cândva la FC Braşov, au fost daţi afară, iar acum nu suportă că lucrurile merg bine şi vor să destabilizeze. Din punctul meu de vedere, astăzi, Braşovul a primit o palmă de la această echipă. Chiar mă aşteptam să fim sprijiniţi, şi jucătorii să nu fie înjuraţi şi huiduiţi primele 15 minute. Ar fi trebuit să fiu bucuros de victorie, dar sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat la acest meci”, a spus Lucescu. 

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...