Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Favoritele s-au impus clar in meciurile de vineri

VFB Stuttgart, Lyon şi FC Porto, trei dintre favoritele la titlu din Germania, Franţa şi Portugalia, au deschis weekend-ul fotbalistic din Europa cu victorii reconfortante.

în primul meci din etapa a 22-a din Germania, VFB Stuttgart a făcut spectacol în deplasarea de la Eintracht Frankfurt, echipa românului Albert Streit (foto), şi s-a impus cu 4-0, goluri marcate de Hilbert, Mario Gomez, Osorio şi Thomas Hitzlsperger, şi Stuttgart depăşeşte în clasament pe Werder Bremen urcând pe locul secund, la patru puncte de lidera Schalke 04.

în etapa a 18-a din Portugalia, lidera FC Porto a jucat pe teren propriu cu Naval, echipa de pe locul 10, şi deşi gazdele nu au strălucit, s-au impus cu 4-0, goluri marcate de Lisandro Lopez, de două ori, Lucho Gonzalez şi Adriano, şi şi-au mărit avantajul din clasament la şase puncte faţă de Sporting şi şapte faţă de Benfica.

în derbiul etapei a 25-a din Franţa, Lille a avut 1-0 acasă cu Lyon, gol Audel în minutul 52, dar oaspeţii şi-au reamintit că sunt campionii Franţei şi au obţinut în final victoria după golurile lui Fred, din minutul 83, şi Squillacie, minutul 89.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: