Favoritele s-au impus clar in meciurile de vineri

VFB Stuttgart, Lyon şi FC Porto, trei dintre favoritele la titlu din Germania, Franţa şi Portugalia, au deschis weekend-ul fotbalistic din Europa cu victorii reconfortante.

în primul meci din etapa a 22-a din Germania, VFB Stuttgart a făcut spectacol în deplasarea de la Eintracht Frankfurt, echipa românului Albert Streit (foto), şi s-a impus cu 4-0, goluri marcate de Hilbert, Mario Gomez, Osorio şi Thomas Hitzlsperger, şi Stuttgart depăşeşte în clasament pe Werder Bremen urcând pe locul secund, la patru puncte de lidera Schalke 04.

în etapa a 18-a din Portugalia, lidera FC Porto a jucat pe teren propriu cu Naval, echipa de pe locul 10, şi deşi gazdele nu au strălucit, s-au impus cu 4-0, goluri marcate de Lisandro Lopez, de două ori, Lucho Gonzalez şi Adriano, şi şi-au mărit avantajul din clasament la şase puncte faţă de Sporting şi şapte faţă de Benfica.

în derbiul etapei a 25-a din Franţa, Lille a avut 1-0 acasă cu Lyon, gol Audel în minutul 52, dar oaspeţii şi-au reamintit că sunt campionii Franţei şi au obţinut în final victoria după golurile lui Fred, din minutul 83, şi Squillacie, minutul 89.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...