Farul va face memoriu impotriva lui vasile Bratu

0
90

Preşedintele executiv al clubului Farul Constanţa, Florentin Chiforeanu, a declarat, vineri, după meciul cu Ceahlăul, scor 0-0, că gruparea constănţeană va face memoriu împotriva arbitrului Vasile Bratu, informeaza Mediafax.

“Îl întrebăm pe arbitrul Bratu Vasile de ce în minutul 74, la faultul lui Forminte asupra lui Guriţă nu a dat cartonaşul roşu? Îi promitem că nu ne lăsăm până nu ne răspunde. Nu fac referiri la nimic altceva, decât la această acţiune de joc, care se încadrează, indubital, în regulament la secţiune cu cartonaş roşu. Îi promit domnului Bratu că voi ţine cu dinţii de această problemă până va spune din ce cauză nu a acordat acel cartonaş roşu, care ar fi putut dezechilibra tactic partida. Fanii constănţeni îl întreabă răspicat de ce nu a dat cartonaş roşu? Să nu ne creadă dobitoci. Repet pentru a şaptea oară, îl pisăm şi îl întrebăm de ce a preferat puţin iureş prin presă şi jumătate de etapă de suspendare, în loc să-l elimine pe Forminte? Vom face memoriu, nu se mai poate. Domnul Bratu va avea o problemă cu noi”, a declarat Chiforeanu.

Şi antrenorul echipei Farul Constanţa, Basarab Panduru, a criticat prestaţia brigăzii de arbitri de la meciul cu Ceahlăul, scor 0-0, de vineri, din etapa a XXIII-a a Ligii I.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here