Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Farul se intareste cu un jucator brazilian

Brazilianul Gerlem William Almeida (foto) va juca la Farul pina in vara, a declarat directorul executiv al gruparii constantene, Florentin Chiforeanu. Almeida va semna un contract valabil pana in vara cu formatia antrenata de Basarab Panduru.
 
„Ne-am inteles cu Gerlem si va semna un contract valabil pina in vara. Apoi, daca vom fi multumiti de randamentul sau, ii vom propune o intelegere pe o perioada de 4 ani. Farul va plati o suma importanta clubului Estoril, una care cu sigurant ii va face fericiti pe portughezi. Saptamina viitoare asteptam sa ii soseasca si cartea verde si apoi il vom inregistra la LPF”, a declarat Florentin Chiforeanu.

Gerlem Almeida, in virsta de 22 de ani, a dat probe de joc timp de 3 zile la Farul. Atacantul are 1,78 metri inaltime si 74 de kilograme. Ultima oara a evoluat la echipa din liga a doua portugheza Estoril, de unde a fost eliminat din lot, din motive disciplinare.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: