Fanii englezi au testat noul stadion Wembley

0
110

Noul stadion Wembley a fost testat în cursul zilei de sâmbătă de peste 6.000 de suporteri pentru a vedea care sunt defecţiunile care trebuie reparate până la primul meci oficial, informează ediţia electronică a săptămânalului News Of The World.

Construcţia stadionului Wembley a durat 2.352 zile şi s-a cheltuit suma de 757 de milioane de lire sterline (peste un miliard de euro) pentru finalizarea arenei. El a fost supus sâmbătă primelor teste, iar 6.000 de suporteri au intrat pentru prima dată în noul stadion, pentru a testa facilităţile şi pentru a semnale eventualele disfuncţionalităţi, informeaza NewsIn.

Fanii au fost chemaţi în jurul orei 11:00 dimineaţa, dar porţile de acces erau închise, iar organizatorii au recunoscut că au pierdut unele chei care deschideau turnicheţii de la intrarea pe treren. O altă problemă depistată în stadionul cu 90.000 de locuri a fost cea a lifturilor, pentru că niciunul nu funcţiona din cauza faptului că aparatele prin care se percepe o taxă pentru transport nu erau montate.

Primul joc găzduit de noul Wembley va avea loc sâmbăta viitoare, între naţionalele U21 ale Angliei şi Italiei, iar următorul meci planificat este finala Cupei Angliei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here