FANII DR. OETKER, ALĂTURI DE SIMONA HALEP

Simona Halep (5 WTA) a beneficiat de susținerea fanilor Dr. Oetker în prima victorie înregistrată la BRD Bucharest Open, competiție dotată cu premii în valoare de 226.750 de dolari, care are loc la Arenele BNR din Capitală.

Aceștia au susținut-o cu pancarte (vezi FOTO) pe principala favorita la BRD Bucharest Open. “Dr. Oetker a sprijinit ultimele ediții ale Fed Cup și a susținut toate turneele WTA organizate până acum la Bucureşti. Suntem mândri pentru rolul jucat în organizarea acestor turnee și sprijinim și ediția a treia a turneului WTA de la Bucureşti”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România.

Apoi, reamintim că cel mai așteptat moment de către copii al celei de-a treia ediții a BRD Bucharest Open a fost “Kids Day” Dr. Oetker – Paula Pudding, care a avut loc duminică. Unde, Simona Halep alături de Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru și Elena Ruse au schimbat mingi cu cei mici iar mascota Dr.Oetker, Văcuţa Paula, i-a întampinat cu bunătăți. Astfel, Simona Halep și Dr.Oetker și-au dat mâna să facă fericiți sute de copii, care au primit Paula Pudding un desert racoritor numai bun pentru zilele calduroase. De asemenea, la standul Pizza Guseppe sunt așteptați norocoșii iubitori ai tenisului care au primit în prealabil vouchere de degustare. Pe toata durata turneului, jucătoarele de top WTA se pot energiza de la micul dejun cu Musli Vitalis.

Simona Halep, cap de serie numărul 1, a învins-o, marţi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-1, pe sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 200 WTA, venită din calificări, în turul I al turneului BRD Bucharest Open.

În faza următoarea, Simona va evolua cu Isabella Şinikova, locul 156 WTA, de asemenea venită din calificări. Bulgăroaica a învins-o, în prima manşă, cu 6-2, 3-6, 6-3, pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 95 WTA.

Stiri recente

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA, după calificarea la Euro 2024

Naţionala de fotbal a României a urcat cinci poziţii şi se află pe locul 43 în clasamentul FIFA dat...