Familia Glazer ar putea vinde Manchester United

Familia Glazer este gata sa primeasca oferte pentru clubul Manchester United, la mai putin de trei ani dupa ce a preluat aceasta grupare, cu 831 de milioane de lire sterline, informeaza cotidianul Daily Mirror.

Potrivit sursei citate, membri din Consiliul de Conducere al clubului cred ca o vinzare in scurt timp este posibila, deoarece familia Glazer a realizat ca Manchester United nu este profitabila cum credeau.
 
Malcolm Glazer (foto) a platit 790 de milioane de lire sterline, plus 41,3 milioane de lire sterline taxele legale atunci cind a preluat clubul din Manchester. Pentru a face acest lucru, el a imprumutat 559 de milioane de lire sterline de la institutii din Manchester. Anul trecut, datoriile lui Glazer au ajuns la 660 de milioane de lire sterline, in urma unui program de refinantare.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...