Te asteptam si pe retelel sociale

Liga II

Falub sprintează spre promovare

Reporter: Cum vi se pare lotul, luînd în considerare ţelul propus, adică primul eşalon?
Adrian Falub: Avem un lot bun pentru Liga a ii-a, practic un lot amestecat. pe de o parte sînt tinerii din propria pepinieră, care trebuie să crească şi să-şi îmbunătăţească jocul, iar pe de altă parte sînt oamenii cu experientă, cu multe meciuri pe prima scenă. probabil că pentru ceea ce ne-am propus vom mai avea nevoie de jucători, însă poate aceştia se vor ridica din tinerii pe care îi avem şi în care am mare încredere.

Reporter: În cazul promovării, ce doriţi să îmbunătăţiţi la echipă?
Falub: În primul rînd, trebuie să promovăm şi vom vedea apoi ce mai trebuie îmbunătăţit. În condiţiile în care ne vom atinge ţelul, este clar că va fi numai meritul jucătorilor.

Reporter: Cum stă echipa din punctul de vedere al fotbaliştilor care au plecat, cei care au venit şi cei care pot fi consideraţi de perspectivă?
Falub: Am pierdut doi jucători care au plecat în prima ligă. noi dorim să-i ţinem pe toţi, însă depinde de ce se va întîmpla în viitor. Avem un centru de juniori foarte bine dezvoltat şi ne punem mari speranţe în acesta. Cei tineri vin din urmă şi au de la cine să înveţe.

Sprijiniţi de primărie
Consilierii locali şi cei judeţeni ai Clujului au încercat să nu facă diferenţă cu privire la sumele alocate celor două cluburi, CFR şi „U”. Din luna iulie 2005 şi pînă în mai 2006, CFR a primit în total suma de 23,5 miliarde de lei vechi. De aceeaşi sumă s-a bucurat şi „U”, dar obiectivul, promovarea, a fost ratat. Altfel, Consiliul Judeţean a virat spre „U”, în trei tranşe, suma de 1,5 miliarde de lei pentru achitarea cheltuielilor privind întreţinerea şi utilităţile stadionului „Ion Moina” şi acoperirea unor cheltuieli legate de participarea în campionat.

Continuarea in SportMagazin powered by Kicker de luni 2 aprilie 2007

Citeste mai multe!