Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

EXCLUSIV/ Vasile Miriuta: „Nu imi place de van Gaal”

Bundesliga este în continuare uncampionat extrem de puternic, nu degeaba face parte din cvintetul de aur al fotbalului de pe „Batrânul continent”. Atunci când vorbesc de Germania nu pot începe cu altcineva decât cu Bayern. Sincer sa va spun, mie nu prea îmi place Louis van Gaal. Este un antrenor bun, nimic de zis, însa personalitatea lui nu a fost niciodata pe placul meu.

Având în vedere startul de sezon al „bavarezilor” nu cred ca e vorba de un lot mai slab decât anul trecut. Pur si simplu e greu sa te adaptezi într-un timp atât de scurt la cerin ele unui nou tehnician, care vine cu o fi losofi e noua de joc. Ma surprinde totusi usurin a cu care au renun at în vara la Lucio, în timp ce revenirea lui Demichelis nu este una atât de importanta, ei stând destul de bine în aparare.

Ca principale contracandidate la titlu le vad pe Wolfsburg si Hamburg. Astea sunt echipele care pot crea cu adevarat probleme gigantului din Bavaria. Schalke nu cred ca va intra în aceasta lupta. Este o eterna perdanta si nici macar aducerea lui Felix Magath pe banca tehnica nu poate sa transforme peste noapte o trupa înva ata cu esecurile într-o campioana veritabila. Nici Stuttgart nu are nicio sansa. Va spun sigur asta, au un lot prea sub ire pentru un campionat ca Bundesliga.

Referitor la jucatorii români, îmi pare rau ca mul i dintre ei au ajuns sa evolueze în liga secunda. Regret accidentarea lui Lovin, care se pare ca va lipsi sase luni. Max Nicu este probabil cel mai în forma, în timp ce componen ii de la Energie Cottbus au trasee diferite. Ma bucur mult pentru Emil Jula si Ovidiu Burca, ei joaca destul de constant, în timp ce Sergiu Radu este în cautarea formei de alta data, pentru el fi ind greu sa mearga în „Zweite” dupa atâ ia ani în prima liga. Vlad Munteanu este iar în afara lotului „lupilor”, joaca la echipa a doua. Putea sa plece în vara, însa are totusi un salariu frumos, caruia nu îi putea da cu piciorul. Le urez tuturor numai bine, la fel ca si tuturor cititorilor revistei Sport Magazin

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: