EXCLUSIV/ Steaua, amenda-record pentru incidentele de la meciul cu Ujpest

EXCLUSIV SPORTM.RO/ Steaua a primit o amendă de 50.000 de euro din partea Comisiei de Disciplină a UEFA, ca urmare a incidentelor de la meciul tur cu Ujpest Budapesta, una dintre cele mai mari sancţiuni primite de un club din România din partea forului european

Meciul dintre Steaua şi Ujpest, de joia trecută, a fost marcat de mai multe incidente în care au fost implicaţi suporterii ambelor formaţii.

Suporterii de la Peluza Sud au fost la un pas să treacă de cordonul de securitate şi să se încaiere cu suporterii maghiari, aflaţi tot la peluza a doua a stadionului, însă forţele de ordine au intervenit prompt.

Oaspeţii au reclamat la UEFA banner-ul afişat de suporterii de la Peluza Sud în limba maghiară – „Cât timp ţine o femeie maghiară c…l in ea? 9 luni”.

În repriza a doua, un suporter al Stelei a intrat pe teren, meciul fiind oprit pentru câteva minute. De asemenea, au fost aprinse mai multe torţe şi fumigene la cele două peluze.

Steaua Bucureşti a învins, joia trecută, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa ungară Ujpest FC, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Romeo Surdu, în minutul 46, şi Bogdan Stancu, în minutul 71.