EXCLUSIV SPORTM.RO/ Rosu: „Steaua va lua titlul anul acesta”

Fostul mijlocaş al Stelei şi al naţionalei României, Laurenţiu Roşu a vorbit în exclusivitate pentru Sport Magazin despre amicalul din această seară al „tricolorilor” cu Ungaria, startul de campanie din Liga I, dar şi ce echipă spaniolă îşi doreşte în grupă cu Unirea Urziceni în Liga Campionilor.

Laurenţiu Roşu despre…

STARTUL DE CAMPANIE DIN LIGA I

„Deocamdată, în afară de Dinamo, cam toate echipele tari din România au început destul de bine. Contează mult însă cum termină. Dacă vor continua cu victoriile o să ia un avans, însă ca şi în Spania există multe buturugi mici care le vor pue probleme. Eu cred că anul ăsta Steaua va lua titlul, deoarece are un lot de calitate şi un antrenor foarte bun, care a avut numai rezultate pozitive în România.”

ADVERSARA PE CARE ŞI-O DOREŞTE PENTRU URZICENI ÎN LIGÄ‚

„Mi-ar plăcea ca Urziceniul să cadă în grupă cu FC Sevilla. La Unirea îl am pe prietenul meu Narcis Răducan şi chiar m-am bucurat să-l văd la televizor lunea trecută, când aţi organizat meciul amical Prietenii Sport Magazin versus Naţionala homeless.”

AMICALUL UNGARIA – ROMÂNIA

„Pe unguri îi batem şi cu ochii închişi, îi batem oricând. Nu am emoţii”.

RÄ‚ZVAN LUCESCU

„Se vede că e dornic să facă performanţă, e un antrenor tânăr şi valoros. Nu îl cunosc bine, dar cu siguranţă a învăţat multe de la nea Mircea şi sunt convins că va face treabă la naţională”.