Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

EXCLUSIV Sorin Paraschiv: Mi-ar fi placut sa lucrez cu Gica Hagi

Fostul mijlocas al Stelei, Sorin Paraschiv (foto), in prezent in Serie B, la Rimini, a declarat ca s-ar intoarce la Steaua numai dupa ce isi va termina „aventura” in strainatate.

„Imi lipseste Steaua, este casa mea, o am mereu in cap. Doar acolo m-as intoarce dupa ce imi voi termina aventura in strainatate, peste citiva ani. Plecam de la Steaua indiferent de cine era pe banca! Nu m-a influentat in nici un fel faptul ca la Steaua venise Hagi. Chiar mi-ar fi placut sa lucrez cu Gica, pentru ca a fost idolul meu. Iar pentru Marius Lacatus am un mare respect, m-a antrenat cind eram mai mic si m-a luat la echipa mare. Cine stie, poate cind voi reveni acasa, peste ani, vom mai avea ocazia sa lucram impreuna”, a declarat Paraschiv, in exclusivitate pentru Sport Magazin.

Numarul 93 al revistei Sport Magazin prezinta un interviu amplu cu fostul echipier al formatiei ros-albastre.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: