Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

EXCLUSIV/ Sorin Paraschiv: ”Mi-am reziliat contractul cu Rimini”

Vă spun sincer că am trăit cu emoţii ultimele etape de Serie B, salvarea de la retrogradare. Umblă vorba că se fac multe blaturi. Am auzit şi noi vorbe în vestiar că Salernitana a cumpărat ultimele meciuri ca să scape. Şi întradevăr a avut trei victorii consecutive. Cam suspect.

Oricum, ţin să vă anunţ că eu plec. Mi-am reziliat contractul cu Rimini! Deocamdată nu am nimic, sunt discuţii. În două săptămâni veţi afl a unde merg. În orice caz, nu mă întorc în România, o să evoluez undeva în prima ligă. O să vedeţi. Pentru mine e un pas înainte. Mie la mie nu mai rămân la Rimini. Au fost mai multe motive care m-au determinat să mă despart de ei. Sezonul a fost prost şi în plus stau foarte prost cu banii. Jucătorii importanţi, care au salarii mai bunicele, vor pleca şi ei.

Aici în Italia, banii sunt în Serie A. În Serie B, majoritatea echipelor a rămas fără bani. Din drepturile TV ce mai luam, dar anul viitor vor fi foarte puţini bani, din cauza clasării slabe din actualul sezon. Aşa că plec şi eu şi pleacă şi Dică din Italia. Începem o altă etapă în carierele noastre. Sper să fi e mai bine.

După părerea mea, una dintre Brescia sau Empoli este favorită să fie a treia promovată, în urma barajului. Sunt cele mai în formă echipe, au jucători consacraţi, cu multe meciuri în Serie A.

În încheiere, ce să zic? Experienţa în Italia a avut şi bune şi rele. Sincer, dacă ştiam că rămân doi ani în Serie B, nu mai veneam. Eu mă gândeam că stau doi-trei ani în B, după care fac pasul sus, în Serie A. Dar asta e. Doamne ajută!

Citeste mai multe!