EXCLUSIV/ Sergiu Radu: „Nu ne mai permitem greseli”

Mai sînt de jucat patru etape, deci cîte 12 puncte puse în joc pentru fiecare echipă.

În ceea ce ne priveşte, numai victoriile ne pot duce în Cupa UEFA. Iar prima pe care sîntem obligaţi să o obţinem este în faţa lui Eintracht Frankfurt, în partida de sîmbătă. Cred că Bayer Leverkusen rămîne adversarul nostru direct la ocuparea poziţiei a cincea, fiindcă pe Hamburger SV sau pe Schalke 04 este aproape imposibil să le putem depăşi.

Aşa că sperăm să luăm toate punctele sîmbătă, iar a doua zi vom urmări jocul lui Bayer Leverkusen la Duisburg, unde şi eu, şi Marica vom avea două motive să ţinem cu gazdele. O dată pentru Stuttgart, o dată pentru cei trei băieţi ai noştri de la Duisburg, care vor păstra şanse de salvare dacă vor reuşi să învingă în această etapă.

După momentul Frankfurt, vom avea un program foarte dificil, cu două deplasări consecutive, la Borussia Dortmund şi la echipa care m-a împrumutat aici, VfL Wolfsburg. Ultimul joc îl vom avea la noi acasă, cu Arminia Bielefeld, dar aceea poate fi o dispută şi mai crîncenă, dacă la momentul respectiv salvarea Arminiei se va decide la noi.

Însă şi cei din Leverkusen au partide grele. Va veni la ei Hertha Berlin, iar ultimele două etape vor fi decisive şi pentru adversarii lor. Bayer merge la Rostock, unde Hansa luptă pentru supravieţuire, iar în ultima rundă la Leverkusen va sosi Werder Bremen, care foarte probabil va avea nevoie de puncte pentru a termina pe poziţia secundă