Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

EXCLUSIV/ Sergiu Radu: „Ne-am apropiat de obiectiv”

În fine, putem spune că ne-am mai revenit. Echipa mea, VfB Stuttgart, a intrat în calcule pentru ocuparea unui loc de Cupa UEFA. Cel puţin de Cupa UEFA, pentru că şi distanţa faţă de ultima treaptă a podiumului poate fi recuperată.

Cred că ne vom bate cu Schalke 04, cu Bayer Leverkusen şi cu Hamburger SV pentru cupele europene. Karlsruher SC este revelaţia acestei ediţii, însă nu o văd terminînd între primele cinci. E imprevizibilă, dar are destui jucători care îşi termină contractul la vară şi ei se pot gîndi deja prin alte părţi. Schalke îşi continuă drumul în Liga Campionilor, ceea ce este foarte bine pentru fotbalul german, dar, în acelaşi timp, şi pentru noi, dacă ne gîndim că „minerii” vor fi ceva mai obosiţi în campionat. Şi Bayer merge mai departe în Cupa UEFA, deci şi ei vor avea săptămîni mai pline decît noi. Avem o ocazie mare de a termina mai sus în clasament şi de a salva acest sezon. Noi sperăm chiar la locul al treilea, chiar dacă lupta cu Hamburger SV sau chiar cu Werder Bremen, ambele rămase acum concentrate doar pe campionat, este mult mai grea.

Despre titlul de campioană… nu prea cred că mai avem prea multe de comentat. Părerea mea, şi nu doar a mea, este că Bayern Munchen nu mai poate fi detronată.

Ar mai fi de discutat la retrogradare. Din păcate pentru fosta mea echipă, Energie Cottbus, victoria noastră pe terenul ei a adus-o şi mai aproape de retrogradare. Am fost impresionat să văd că oamenii de acolo nu m-au uitat. Mi-au acordat acum un premiu, pentru al doilea jucător al echipei în ultimul meu an la Cottbus. Important pentru ei este să obţină puncte din meciurile cu echipele care sînt şi ele în zona periculoasă. Asta pot spune şi despre românii de la MSV Duisburg. Noi i-am putea ajuta sîmbătă, cu o victorie împotriva Hansei Rostock. Dar nici nouă nu ne va fi deloc uşor!

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: