Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

EXCLUSIV/ Sergiu Radu: ”Ne afecteaza eliminarea lui Leverkusen din Cupa UEFA”

Duminică, vom juca la Leverkusen. Va fi un meci foarte important în lupta pentru obţinerea unui loc de cupă europeană. Din păcate, ceea ce a păţit Bayer, săptămîna trecută, în Cupa UEFA, ne poate afecta. Înfrîngerea zdrobitoare în faţa lui Zenit Sankt-Petersburg, 1-4, chiar pe propriul teren, nu le mai lasă, practic, nici o şansă de calificare. Din această cauză, probabil că Bayer nu va folosi în returul din Rusia garnitura sa cea mai bună, odihnindu-şi oamenii importanţi pentru jocul cu noi. O luptă grea în ambele manşe din sferturile de finală ale Cupei UEFA ar fi însemnat pentru cei din Leverkusen patru meciuri tari în două săptămîni, ceea ce ar fi fost obositor pentru ei şi poate ceva mai uşor pentru noi. Aşa însă, partida de duminică se anunţă foarte grea. Şi pentru noi, dar şi pentru ei. Se poate întîmpla orice.

Zilele trecute, am vorbit cu foştii mei colegi de la Cottbus, Skela şi Mitrevski. Mă bucur că au avut ceva rezulate bune şi că au în continuare şanse de a se salva. Am vorbit şi cu Ovidiu Burcă, iar pentru el regret noua accidentare. Ce păcat! Abia se recuperase, iar acum are iar probleme. Oricum, e bine că echipa nu s-a scufundat. Dacă ar cîştiga acum şi cu Arminia Bielefeld…

Să vedem ce se va întîmpla însă cu băieţii de la Duisburg. Mai sînt destule etape, iar lucrurile se pot schimba de la o săptămînă la alta. Şi acolo jos, şi în lupta noastră pentru cupele europene.

Citeste mai multe!