EXCLUSIV/ Paul Codrea: “Inter are sanse mici cu Liverpool”

Nu m-a surprins înfrîngerea Milanului cu Arsenal, pentru că Milan era de multă vreme în formă proastă, iar contra englezilor a jucat foarte slab, s-a aflat într-o mare dificultate fizică, şi cred că prospeţimea trupei lui Wenger a fost factorul cîştigător.

Însă, eliminarea din Champions League le poate salva locul 4, pentru că dacă pînă acum îşi menajau fotbalişti pentru Ligă, acum îşi vor trimite cel mai bun efectiv în teren, ca să prindă iar competiţia lor de casă. Deci, tot răul spre bine probabil, şansele lor la locul 4 au crescut.

Dacă Inter mai face vreo doi-trei paşi greşiţi, evident că Roma reintră în calculele pentru titlu, dar, sincer să fiu, nu văd unde s-ar întîmpla asta, unde să se mai încurce Inter. Napoli a venit pe un fond de oboseală, perfect umană. În Ligă, e foarte greu ca “nerazzurrii” să revină cu Liverpool, dar dacă nu vor primi gol şi vor marca, chiar şi în ultimul sfert de oră, şanse există.

Aş zice că sancţiunea dată lui Cassano e una meritată, i s-au permis prea multe de-a lungul vremii şi, văzînd că nu i se întîmplă nimic, a continuat. Îşi pierde capul într-o secundă şi e bine că a venit această pedeapsă, care, să sperăm, îl va domoli.

El e un băiat de treabă în afara terenului, dar pe gazon e “băiat rău”, şi-a creat această imagine de ani buni. Altfel, un mare jucător, însă, din punct de vedere disciplinar, e un pericol.

Italienii scriu că nu va fi convocat la Euro, dar asta se decide în biroul lui Donadoni şi nu în redacţia “Gazzetta dello Sport”. Oricum, aş prefera să nu îl am adversar! În ianuarie, el ne-a dat gol pe “Luigi Ferraris”, cînd Sampdoria s-a impus cu 1-0.

Eu vin după derby-ul toscan cu Fiorentina, un meci mereu special. Mă bucur că n-am dat de Adi, el era pericolul numărul 1! Şi în toamnă ne marcase un gol.

Ar cam fi cazul să marchez şi eu mai des, însă nu disper. Am evoluţii bune, îmi fac treaba şi sînt convins că, atunci cînd va veni momentul, o să scutur şi plasa.

Stiri recente

Selecţionerul Poloniei recunoaște supremația Franței! Cele două joacă în optimi la Cupa Mondială 2022

Selecţionerul naţionalei Poloniei, Czeslaw Michniewicz, a declarat că echipa sa are a doua șansă în meciul din optimile Cupei...