EXCLUSIV/ Nelutu Sabau: “XI-le meu ideal”

0
156

“Motul” considera ca este foarte dificil de facut o comparatie intre fotbalisti din generatii diferite si a alcatuit ‘ 11-le sau ideal numai din jucatori care activeaza in campionatul intern.
Portar: Bogdan Lobont – “Poate este cel mai bun portar roman. Organizeaza bine echipa, este determinant si are interventii bune”
Fundas dreapta: Dan Marius Matei – “Este un jucator de forta care ajunge la centrari. E puternic si disciplinat”
Fundas central:
Gabriel Muresan – “Foloseste doar 75% din potentialul sau. A marcat opt goluri pina acum, plus evolutiile bune meci de meci”
Fundas central:
Radu Stefan – “Un jucator foarte matur, de perspectiva. Este serios si anticipeaza foarte bine adversarii pe fazele de atac”
Fundas stinga:
Cristian Pulhac – “Detine o capacitate de efort remarcabila. Ajunge repede in atac, este responsabil, disponibil si dinamic”
Mijlocas dreapta:
Adrian Cristea – “Cu personalitate si dribling in viteza. Pare un jucator matur, fara emotii, este util pentru echipa”
Mijlocas central:
Costin Lazar – “Un mijlocas inventiv, cu reale calitati. Are viteza, si ce imi place cel mai mult este ca nu pierde mingea”
Mijlocas central:
Andrei Margaritescu – “Un recuperator bun. Pastrind proportiile, este genul lui Gennaro Gatuso”
Mijlocas stinga:
Catalin Munteanu – “Practica un joc calm, un joc matur. Ultima pasa data este de obicei decisiva”
Atacant:
Dorel Zaharia – “Poate cel mai bun jucator de cap. Momentan nu a avut timp sa se afirme, dar in viitorul apropiat va deveni un jucator foarte important”
Atacant:
Claudiu Niculescu – “L-am ales pentru golurile pe care le inscrie. Poate cistiga meciul de unul singur prin executiile sale. Loveste bine si cu stingul si cu dreptul”
Rezerve:
Valentin Badoi, Ianis Zicu, Banel Nicolita
“Mi se pare cea mai echilibrata echipa. Este formata din jucatori puternici, care se completeaza bine unul pe celalalt. De la primul si pina la ultimul sint jucatori seriosi, harnici si talentati” Ioan Ovidiu Sabau

Continuarea in Sport Magazin – powered by kicker – numarul 65 (din 21 mai)